Personlig trener gir resultater
2 kjempefine år med trening med Ragnar. Det e Ragnar som lærte mæ at trening kan være artig. Æ har lært så utrulig masse om mæ sjøl, både på godt å ondt. Og ikkje minst om trening. Selv om det har vært berg å dalbane følelsesmessig under hele den her prosessen. Og det har kosta mæ nånn tusenlapper, så har det vært sååååååå utrulig verdt det. Ragnar har vært, og e en uvurdelig støttespiller. Alltid når æ har trengt det, så har Ragnar vært her for mæ, og det sette æ utrulig stor pris på. Æ traff Ragnar akkurat i rette tida, og det vi har av minner..og delt ilag i de her 2 åran har gjort så utrulig mye med selvtillita mi. Ragnar har betydd, og betyr så utrulig mye, og vil alltid bety mye for mæ. Å æ vil alltid være Ragnar evig takknemlig. Ned 25 kg på 2 år. Ja, æ har gjort jobben sjøl, men det hadde aldri vært mulig uten hjelp å støtte. Å æ skal ALDRI tilbake dit æ va når vi starta! Den omsorgen Ragnar vise for kundan e bare helt utrulig. De her 2 åran har betydd alt for mæ. Æ traff rette PT i allefall.

Personlig trener

Les mer
Tok opp kampen mot kiloene
Ragnar Albrigtsen e en hæli fyr som virkelig har satt sine spor! Det e knall morsomt å prate me han, og se tilbake på der vi sto før ca 1 år siden. Mye har skjedd siden den gang, mange kg er borte.. Ragnar e meget dyktig i sitt arbeid, spesielt siden like æ at vekter blir bytta ut med Strikk osv. At man ikke blir stående å glo sæ i speilet når man trener! Det tøngste æ vet om..men åsså nåkka av det morsomste, Boksing! :D Sinnsykt tungt..men man får så jæveli mye ut av det! Bøker kunne vært skrevet over min takknemlighet til Ragnar og "KomiForm", men æ trur dem vet alt æ føle til dem! Æ e evig takknemlig!

Vektreduksjonskurs - iEndring

Les mer
Ryggsmerter
Behandlingen har vært helt konge bra. Ryggen føles som ny etter lang tid med smerte vær dag. E en helt utrulig dyktig gjeng. anbefales på det sterkeste.

Behandling

Les mer
Vektreduksjonskurs
Har vært på både trening og behandling hos Ragnar i en årrekke. har gått ned 45 kilo siden vi startet vektreduksjons kurset i oktober i fjor. Har sluppet unna sukkersyken og nesten kunnet sluttet på blodtrykksmedisin. snart er vi der. Sover uten maske og vi gikk våres første fjelltur til fløya ilag her om dagen. en milepæl for min del og kan ikke anbefale dette nok.

Vektreduksjonskurs - iEndring

Les mer
Mer mobil
Har gått på flere behandlinger og har det mye bedre i ryggen. Etter lang tid med smerte på jobb har jeg nå holdt meg unna sykemelding.

Behandling

Les mer
Massasje og treningsopplegg
Fikk et treningsprogram og opplegg som passet meg perfekt trening og massasje som en kombo var helt gull.

Trening

Les mer
Fysioterapi etter skade
Anbefaler Ragnar og klinikken hannes, har hjulpet meg både med rehabilitering og opptrening etter en stor skade jeg pådro meg for noen år siden. Har brukt og bruker han fortsatt for dette er gull for meg.

Rehabilitering/opptrening

Les mer
Behandling av fysioterapeut
Etter å ha født mitt første barn ropte ryggen og hofta etter hjelp. og det fikk jeg hos Ragnar. Og det var som en ny kropp jeg ikke kjente lengre når vi var ferdig.

Fysioterapeut

Les mer
Opptrening etter operasjon
Har hatt 5 tima behandling hos Nordbyklinikken i Tromsø og kjenner ikke igjen kroppen lengre, har gjort underverk med foten etter operasjon

Rehabilitering/opptrening

Les mer